QuickStep

QuickStep

QuickStep heeft voor elke woonstijl de juiste vloer. Plank of tegel. Landhuisdelen of smalle plankjes. Modern of klassiek. QuickStep past overal, bij iedereen. U beleeft een leven lang plezier aan uw QuickStep vloer.

QuickStep Creo (0)

QuickStep Creo € 14,95m2

Laminaat zonder V-groef. Scherp geprijsd en toch de vertrouwde kwaliteit. Als geen ander laat QuickStep Creo zien dat een voordelig laminaat ook een zeer mooi laminaat kan zijn.


QuickStep Classic (0)

QuickStep Classic € 17,95m2

QuickStep Classic is niet zomaar een laminaatvloer. De kwaliteit van de QuickStep vloer is, zoals verwacht, top. In het QuickStep Classic gamma vind je de combinatie van grote afwisseling in kleur en stijl, natuurlijke sfeer, functionaliteit en kwaliteit. De 1- of 3-plankdessins vormen de basis voor een bewust en eigentijds duurzaam interieur.


QuickStep Eligna (0)

QuickStep Eligna € 22,45m2

Laminaat ademt een natuurlijke, warme sfeer uit. Door de vele details in het vloeroppervlak en de verscheidenheid aan tinten bent U onmiddellijk gecharmeerd van het QuickStep Eligna laminaat. Quick Step Eligna staat voor een reeks éénplankdessins in een brede waaier van houtsoorten en kleurnuances.


QuickStep Eligna Wide (0)

QuickStep Eligna Wide € 22,45m2

Laminaat ademt een natuurlijke, warme sfeer uit. Door de vele details in het vloeroppervlak en de verscheidenheid aan tinten bent U onmiddellijk gecharmeerd van het QuickStep Eligna Wide laminaat. QuickStep Eligna Wide staat voor een reeks éénplankdessins in een brede waaier van houtsoorten en kleurnuances.


QuickStep Lagune (0)

QuickStep Lagune € 39,95m2

Hier vindt u de gloednieuwe collectie badkamervloeren van QuickStep. Vloeren die de onvervangbare charme van hout ook geschikt maken voor de badkamer. Met losse biezen die uw vloer watervast maken. En het mooie is, deze vloeren kunt u ook gewoon in elke andere ruimte in huis plaatsen. 


QuickStep Elite (0)

QuickStep Elite € 25,15m2

Laminaat bestaat uit laminaatplanken met subtiele accenten. De QuickStep Elite is voorzien van kleine v-groefjes rondom die voor een verfijnde overgang zorgen tussen de vloerpanelen. De laminaat planken van de QuickStep Elite hebben een matlook structuur met glanzende nerven.


QuickStep Exquisa (0)

QuickStep Exquisa € 25,15m2

De nieuwe QuickStep serie Exquisa bied vele mogelijkheden voor het creëren van een unieke "tegel" vloer. Je ontdekt 1,2 of 3 aparte tegels per plank dankzij de sublieme dwars voegen. De Multi patroon versie gaat een stapje verder en laat via een mooi lijnenspel van extra diepe voegen de vloer nog beter tot zijn recht komen. 


QuickStep Majestic Pro 800 (0)

QuickStep Majestic Pro 800 € 24,75m2

is geschikt voor drukbelopen ruimtes zoals winkels, kantoren, hotels ed. Deze zware klasse laminaatvloer heeft planken met een éénplanksdesign zonder groeven. Schade aan de vloer? Geen probleem. Dankzij een handig, innovatief kliksysteem vervang in een handomdraai de beschadigde QuickStep Majestic panelen. Met het In-Out Uniclic systeem vervangt u midden in de vloer moeiteloos een paneel zonder de hele vloer te moeten openbreken.


QuickStep Majestic Pro 950 (0)

QuickStep Majestic Pro 950 € 34,95m2

is geschikt voor drukbelopen ruimtes zoals winkels, kantoren, hotels ed. Deze zware klasse laminaatvloer heeft planken met een éénplanksdesign met een v-groef rondom. Schade aan de vloer? Geen probleem. Dankzij een handig, innovatief kliksysteem vervang in een handomdraai de beschadigde QuickStep Majestic panelen. Met het In-Out Uniclic systeem vervangt u midden in de vloer moeiteloos een paneel zonder de hele vloer te moeten openbreken.


QuickStep Perspective V2 (0)

QuickStep Perspective V2 € 29,95m2

Laminaatvloeren zijn optisch gezien een ware toevoeging voor uw interieur. Door de v-groef aan de lange kanten geeft de QuickStep Perspective V2 een ruimtelijk effect. Tezamen met de natuurgetrouwe decoren vormt de QuickStep Perspective V2 een zeer sfeervolle basis voor elke gewenst vertrek.


QuickStep Perspective V2 Wide (0)

QuickStep Perspective V2 Wide € 29,95m2

is een fraaie aanvulling op de reeds bestaande Perspective V2 van QuickStep. Het QuickStep Perspective V2 Wide laminaat is 19 centimeter breed en verkrijgbaar in trendy decoren. Naast de prachtige uitstraling, de v-groef aan de lange zijden is de Quick Step Perspective V2 Wide laminaat gemakkelijk te plaatsen. 


QuickStep Perspective V4 (0)

QuickStep Perspective V4 € 29,95m2

Perspective V4 laminaat van QuickStep is net als de QuickStep Perspective V2 helemaal geinspireerd door de natuur. De lichtjes afgeschuinde kanten rondom de QuickStep Perspective V4 laminaatplank hebben een verruimend effect op uw interieur. De warme, gezellige uitstraling van de QuickStep Perspective laminaatvloer versterkt de look en gevoel van een massieve, uitgestrekte plankenvloer. De 9,5 mm dikke vloer zorgt bovendien ook nog voor het geluid en gevoel van een echte massieve plankenvloer.


QuickStep Perspective V4 Wide (0)

QuickStep Perspective V4 Wide € 29,95m2

De QuickStep Perspective V4 Wide laminaatvloer is breder dan de gewone QuickStep Perspective variant. De extra breedte van de QuickStep Perspective Wide V4 laminaatvloer en de v-groef rondom de plank zorgen voor een perfecte natuurlijke uitstraling. De prachtige decoren van het QuickStep Perspective V4 Wide laminaat zorgen voor een echte houten planken "look".


QuickStep Largo (0)

QuickStep Largo € 29,65m2

QuickStep Largo laminaat planken hebben een lengte van 2,05 meter en een breedte van 20,5 cm. Tezamen met 60 (!) verschillende prints van ieder decor maakt de QuickStep Largo laminaatvloer tot een van de meest spraakmakendste. Elke QuickStep Largo decor heeft een eigen unieke houttekening, structuur en randafwerking waardoor geen enkel decor gelijk is qua plank. QuickStep heeft met de Largo serie de concurrerende merken weer op achterstand gezet.


QuickStep Vogue (0)

QuickStep Vogue € 29,65m2

QuickStep Vogue laminaat heeft een "geleefde" uitstraling wat blijkt uit de unieke oppervlaktestructuur. Niet alleen vertonen de QuickStep Vogue laminaat planken diepe en voelbare nerven, de overgang tussen de hardere en de zachtere houtdelen verloopt ook heel geleidelijk, precies zoals bij echte eiken planken. Om het geleefde, authentieke karakter van het QuickStep Vogue laminaat extra te accentueren, zijn de randen van de QuickStep Vogue laminaat planken afgeschuind én hebben ze een onregelmatig patroon.


QuickStep Arte (0)

QuickStep Arte € 37,95m2

Laminaat is een prachtige QuickStep collectie: Grootse laminaat tegels met een subtiele v-groef. Met veel gevoel voor detail en variatie draagt het unieke grote tegel formaat van de QuickStep Arte laminaatvloer tezamen met, de subtiele v-groef rondom en de dikte van 9,5 mm bij tot een exclusieve (oude) tegelvloer met klasse. De QuickStep Arte tegels combineren de charme en authenticiteit van de originele Versaillesvloer of een simpele betonlook met de praktische voordelen van laminaat.


Quick Step Accessoires (0)

Heeft u een QuickStep vloer of wilt u deze aanschaffen? Bekijk dan ook de QuickStep Accessoires. Hier vindt u alle benodigdheden voor uw QuickStep vloer. Van ondervloer, plinten, leg materiaal tot onderhoudsproducten.
 


Realisatie WideM
Limmie's Vloerenservice. © 2018