Parador

Parador

Met Parador laminaat vloeren worden uw ideeën snel werkelijkheid. Deze hoogwaardige merklaminaat met gepatenteerd kliksysteem is duurzaam en makkelijk te onderhouden. De keuze uit vele formaten en legvarianten, briljante decors en afwerkingen biedt voor iedere woonruimte de juiste vloer.

Parador Classic 1040 (0)

Parador Classic 1040 € 16,50m2

Parador Classic 1040 biedt een grote keuze aan houtdecors in bijna perfecte nabootsingen van de natuur. Door hun tijdloze en uitstekende elegantie harmoniseren de vloeren van deze collectie in scheepsvloer- of landhuisvloeruitzicht zowel met klassieke - als met moderne inrichtingsstijlen. De parador Classic 1040 laminaatvloeren zijn 7 mm dik en zijn allen voorzien van 20 jaar Parador garantie. De Parador Classic 1040 is antistatisch, hygienisch en zeer eenvoudig door u zelf te installeren.


Parador Classic 1050 (0)

Parador Classic 1050 € 20,95m2

Parador Classic 1050 biedt een grote keuze aan houtdecors in bijna perfecte nabootsingen van de natuur. Door hun tijdloze en uitstekende elegantie harmoniseren de vloeren van deze collectie in scheepsvloer- of landhuisvloeruitzicht zowel met klassieke - als met moderne inrichtingsstijlen. De Parador Classic 1050 laminaatvloeren zijn 8 mm dik en zijn allen voorzien van 20 jaar Parador garantie. De Parador Classic 1050 is antistatisch, hygienisch en zeer eenvoudig door u zelf te installeren.


Parador Classic 1050 V2 en V4 (0)

Parador Classic 1050 V2 en V4 € 21,95m2

Parador Classic 1050 biedt een grote keuze aan houtdecors in bijna perfecte nabootsingen van de natuur. Door hun tijdloze en uitstekende elegantie harmoniseren de vloeren van deze collectie in scheepsvloer- of landhuisvloeruitzicht zowel met klassieke - als met moderne inrichtingsstijlen. De Parador Classic 1050 laminaatvloeren zijn 8 mm dik en zijn allen voorzien van 20 jaar Parador garantie. De Parador Classic 1050 is antistatisch, hygienisch en zeer eenvoudig door u zelf te installeren.


Parador Classic 1060 (0)

Parador Classic 1060 € 25,95m2

Parador Classic 1060 biedt een grote keuze aan houtdecors in bijna perfecte nabootsingen van de natuur. Door hun tijdloze en uitstekende elegantie harmoniseren de vloeren van deze collectie in scheepsvloer- of landhuisvloeruitzicht zowel met klassieke - als met moderne inrichtingsstijlen. De Parador Classic 1060 laminaatvloeren zijn 9 mm dik en zijn allen voorzien van 20 jaar Parador garantie. De Parador Classic 1060 is antistatisch, hygienisch en zeer eenvoudig door u zelf te installeren.


Parador Trendtime 1 (0)

Parador Trendtime 1 € 20,95m2

Parador Trendtime 1 laminaat is snel, eenvoudig en goed leggen. Door de V-kant rondom ontstaat een authentieke houten vloer en door de gestructureerde afwerking voelt de Parador Trendtime 1 laminaatvloer natuurlijk aan. De Parador Trendtime 1 heeft enkele decoren die te combineren zijn met gelijke decoren van de Parador Trendtime 2.


Parador Trendtime 2 (0)

Parador Trendtime 2 € 24,50m2

Parador Trendtime 2 laminaat is eenvoudig en goed leggen. Door de V-kant rondom en de relatief kleine afmetingen van de plankjes ontstaat een authentieke houten vloer en door de gestructureerde afwerking voelt de vloer natuurlijk aan. Sommige Parador Trendtime 2 decoren zijn te combineren met gelijke decoren van de Parador Trendtime 1.

 


Parador Trendtime 4 (0)

Parador Trendtime 4 € 24,95m2

De Parador Trendtime 4 laminaat vloeren interpreteert hedendaagse inrichtingstrends. De Parador Trendtime 4 vloeren vallen op door de breedte van de plank (40 cm). Door de v-groef rondom ontstaat er ook nog eens een speels effect. Het Parador Trendtime 4 laminaat is naast de normale hout decoren ook te verkrijgen in prachtige fantasie decoren en effen hoogglans decoren. De Parador Trendtime 4 is echt een vloer om op te vallen met bescherming tegen uitzetten en safe-lock verbinding. De ideale basis voor een designgeoriënteerde inrichtingsstijl.


Parador Trendtime 5 (0)

Parador Trendtime 5 € 24,95m2

Parador Trendtime 5 is een kliklaminaat met een fascinerend natuurstenen uiterlijk. De decoren zijn niet van echt te onderscheiden! Het Parador Trendtime 5 laminaat heeft een v-groef rondom de plank zodat het formaat van de tegels goed te zien is. De laminaat planken zijn 33 cm breed waardoor u een unieke laminaatvloer krijgt!


Parador Trendtime 6 (0)

Parador Trendtime 6 € 25,50m2

De extra lange en brede laminaatplanken uit de Parador Trendtime 6 serie heeft een spectaculair groot kasteelvloer formaat van 220 cm lang, 24,3 cm breed en 9 mm dik, zo heeft Parador een vloer ontworpen die menigeen aanspreekt!. De Trendtime 6 laminaat planken zijn zijdemat afgewerkt met uitzondering van het Magnolia decor. Deze heeft een glansstructuur als afwerking. De Parador Trendtime 6 is uitgevoerd met een V2 v-groef op de lange zijde en een V4 v-groef rondom.


Realisatie WideM
Limmie's Vloerenservice. © 2018