Laminaat vloeren

Douwes Dekker (0)

Een fraaie collectie laminaat volledig geinspireerd voor de Nederlandse smaak. Douwes Dekker laminaat staat voor karakter in huis. De collectie is zorgvuldig samengesteld met een V2 collectie "Eigenwijs", V2 en V4 collectie "Gezellig" en 2 nieuwe collecties met een V4 de "Robuust" en "Elegant".


QuickStep (0)

QuickStep heeft voor elke woonstijl de juiste vloer. Plank of tegel. Landhuisdelen of smalle plankjes. Modern of klassiek. QuickStep past overal, bij iedereen. U beleeft een leven lang plezier aan uw QuickStep vloer.


LocFloor (0)

LocFloor vanaf € 12,95 per m2

De Locfloor laminaatvloeren zijn leverbaar in acht schitterende dessins, en worden geleverd inclusief 10 jaar fabrieksgarantie. De Locfloor laminaatvloeren worden door Quick-Step geproduceerd en zijn hierdoor van uitstekende kwaliteit.


Parador (0)

Met Parador laminaat vloeren worden uw ideeën snel werkelijkheid. Deze hoogwaardige merklaminaat met gepatenteerd kliksysteem is duurzaam en makkelijk te onderhouden. De keuze uit vele formaten en legvarianten, briljante decors en afwerkingen biedt voor iedere woonruimte de juiste vloer.


Meister (0)

Meister is een oud familie bedrijf dat reed generaties lang vloeren fabriceert. De Meister laminaat vloeren zijn niet te onderscheiden van echte houten- of stenen vloeren. Door geavanceerde productietechnieken en de drang haar producten steeds maar weer te verbeteren blijft Meister de concurrentie vele stappen voor. Meister laminaat is ook een milieuvriendelijke vloer waardoor het milieu gespaard wordt. De Duitse degelijkheid zorgt voor een sterke laminaatvloer waar niets op aan te merken valt.


Realisatie WideM
Limmie's Vloerenservice. © 2018