Buiten Olie

Limmie's Vloerenservice heeft niet alleen Onderhoudsproducten voor binnen, maar heeft het assortiment ook uitgebreid met olie voor buiten. U kunt nu uw buiten hout beschermen met olie van Woca en Rubio Monocoat.

Uw buiten olie wordt GRATIS verzonden vanaf € 15,-.

Woca Exterior Oil (15)

Woca heeft een uitgebreid assortiment oliën en reinigers voor de bescherming en het onderhoud van hout in de buitenlucht. Om buitenhout te beschermen werken wij uitsluitend met natuurlijk uithardende oliën op plantaardige basis. Onze oliën trekken diep in het hout, hebben een pure uitstraling en beschermen optimaal tegen weer en wind. Als het hout eenmaal geolied is, wordt onderhoud een fluitje van een cent. Schuren is niet meer nodig! Woca Exterior Oil is een watergedragen olie voor de basis- behandeling en het onderhoud van nieuw en al eerder geolied buitenhout (terrassen, tuinmeubels, tuinhuisjes, gevelbekleding etc.). Eenvoudig onderhoud met de Exterior Cleaner.

GRATIS Verzending vanaf € 25,-*


Rubio Monocoat Exterior (23)

Rubio Monocoat Exterior

Rubio Monocoat Hybrid Wood Protector is speciaal ontwikkeld voor het behandelen van buitenhout in één laag. Door een moleculaire binding met de bovenste houtvezels ontstaat een duurzame bescherming die de natuurlijke uitstraling van het hout bewaart en benadrukt.

Gratis Verzending vanaf € 25,-*
 


Realisatie WideM
Limmie's Vloerenservice. © 2018