Viltglijders

Viltglijders

Limmie's Vloerenservice heeft voor u een uitgebreid assortiment viltglijders samengesteld om uw vloer te beschermen tegen krassen. Onze viltglijders zijn te gebruiken voor o.a. stoelen met een houten poot, een metalen poot, of een buisframe en hebben een sterke viltlaag. Naast de viltglijders hebben we een grote collectie plakvilt, met standaard maten, of op maat te knippen vilt. U kunt dan elk meubelstuk voorzien van vilt. Heeft u geen passende glijder kunnen vinden, stuur dan een e-mail van uw wens, of foto van uw stoel, naar info@limmies.nl. We kunnen dan kijken of we via onze leveranciers een passende viltglijder kunnen aanbieden.

Glijders voor houten poten (18)

Glijders voor houten poten

Bent u op zoek naar een viltglijder voor uw houten poten? Dan heeft Limmie's Vloerenservice een uitgebreid assortiment voor u. Onze glijders zijn voorzien van een sterke viltlaag en te gebruiken voor o.a. stoelen, krukken, fauteuils en banken.


Glijders voor metalen poten (21)

Glijders voor metalen poten

Bent u op zoek naar een viltglijder voor uw metalen poten? Dan heeft Limmie's Vloerenservice een uitgebreid assortiment voor u. Onze glijders zijn voorzien van een sterke viltlaag en te gebruiken voor veel voorkomende stoelen.


Glijders voor buisframe (22)

Glijders voor buisframe

Bent u op zoek naar een viltglijder voor uw buisframe of slede stoelen? Dan heeft Limmie's Vloerenservice een uitgebreid assortiment voor u. Onze glijders zijn voorzien van een sterke viltlaag en te gebruiken voor veel voorkomende stoelen met een buisframe of slede.


Plakvilt (16)

Plakvilt

Bent u op zoek naar plakvilt voor uw meubels? Dan heeft Limmie's Vloerenservice een uitgebreid assortiment plakvilt voor u. Onze plakviltjes zijn voorzien van een sterke lijm- en viltlaag, en te gebruiken voor o.a. stoelen, krukken, fauteuils, banken, kasten, vazen etc. Zit u maat er bij de standaard plakvilt niet bij, dan hebben we ook plakvilt welke u naar elke gewenste maat kunt knippen zodat deze altijd passend is voor uw meubelstuk.


Scratch no More (11)

Scratch no More

Scratch no More ontwikkelt en produceert hoogwaardige vloerbeschermingsproducten die beschadiging van kostbare vloeren door het krassen van stoel- en tafelpoten en andere meubelen voorkomen. Naar aanleiding van de vraag vanuit de markt naar effectieve beschermingsproducten tegen deze krasschade aan vloeren, heeft Scratch no More complete vloerbeschermingssystemen voor vrijwel alle soorten meubels ontwikkeld.


Diversen (7)

Diversen

We hebben, naast ons uitgebreid assortiment glijders en plakvilt, ook Beschermcups, Antislip strips en Bureaustoelmatten opgenomen in ons assortiment.


Realisatie WideM
Limmie's Vloerenservice. © 2018