Schoonloopmat

Schoonloopmat

Ons assortiment schoonloopmatten is speciaal geselecteerd voor parket en uitstekend geschikt voor intensief gebruik. De matten zijn gemaakt van 100% polyamide, met een poolgewicht van 950 g/m2 en kunnen maar liefst 6 liter vocht per m2 opnemen. De matten zijn daarnaast zeer moeilijk brandbaar en voldoen aan brandveiligheidsklasse A2.

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergeven:
Sorteren op:
Schoonloopmat Antraciet Ons assortiment schoonloopmatten is speciaal geselecteerd voor parket en uitstekend geschikt voor intensief gebruik. De matten zijn gemaakt van 100% polyamide, met een p..
€ 8,50
Excl. BTW: € 7,02
Schoonloopmat Bruin Ons assortiment schoonloopmatten is speciaal geselecteerd voor parket en uitstekend geschikt voor intensief gebruik. De matten zijn gemaakt van 100% polyamide, met een poolg..
€ 8,50
Excl. BTW: € 7,02
Schoonloopmat Terra Ons assortiment schoonloopmatten is speciaal geselecteerd voor parket en uitstekend geschikt voor intensief gebruik. De matten zijn gemaakt van 100% polyamide, met een poolg..
€ 8,50
Excl. BTW: € 7,02
Schoonloopmat Mahonie Ons assortiment schoonloopmatten is speciaal geselecteerd voor parket en uitstekend geschikt voor intensief gebruik. De matten zijn gemaakt van 100% polyamide, met een poo..
€ 8,50
Excl. BTW: € 7,02
Schoonloopmat Zwart Ons assortiment schoonloopmatten is speciaal geselecteerd voor parket en uitstekend geschikt voor intensief gebruik. De matten zijn gemaakt van 100% polyamide, met een poolg..
€ 8,50
Excl. BTW: € 7,02
Schoonloopmat Blauw Ons assortiment schoonloopmatten is speciaal geselecteerd voor parket en uitstekend geschikt voor intensief gebruik. De matten zijn gemaakt van 100% polyamide, met een poolg..
€ 8,50
Excl. BTW: € 7,02
Schoonloopmat Rood Ons assortiment schoonloopmatten is speciaal geselecteerd voor parket en uitstekend geschikt voor intensief gebruik. De matten zijn gemaakt van 100% polyamide, met een poolge..
€ 8,50
Excl. BTW: € 7,02
Realisatie WideM
Limmie's Vloerenservice. © 2018