MDF Plinten

MDF Plinten

MDF [Medium density fiber board] is een stabiele plaat van samengeperst houtvezel voor binnengebruik. MDF is niet geschikt voor vochtige of natte omgevingen, aangezien het MDF dan opzwelt. MDF plinten worden wit gegrond geleverd en zijn dus overschilderbaar in elke gewenste kleur.

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergeven:
Sorteren op:
MDF Plint Recht Grondfolie MDF [Medium density fiber board] is een stabiele plaat van samengeperst houtvezel voor binnengebruik. MDF is niet geschikt voor vochtige of natte omgevingen, aangezien h..
€ 9,50
Excl. BTW: € 7,85
MDF Plint Sier Grondfolie MDF [Medium density fiber board] is een stabiele plaat van samengeperst houtvezel voor binnengebruik. MDF is niet geschikt voor vochtige of natte omgevingen, aangezien he..
€ 12,00
Excl. BTW: € 9,92
MDF Plint Kraal Grondfolie MDF [Medium density fiber board] is een stabiele plaat van samengeperst houtvezel voor binnengebruik. MDF is niet geschikt voor vochtige of natte omgevingen, aangez..
€ 13,00
Excl. BTW: € 10,74
MDF Plint Recht (renovatie) Grondfolie Met een uitsparing voor plaatsing over bestaande (woningbouw-) plinten. MDF [Medium density fiber board] is een stabiele plaat van samengeperst houtvezel v..
€ 17,00
Excl. BTW: € 14,05
Soudalseal Supertack Wit Hoogwaardige, neutrale, elastische 1K montagekit op basis van MS-polymeer met een extreem hoge aanvangskleefkracht van minimaal 200 kg/m2. Niet geschikt om naden af te kit..
€ 14,50
Excl. BTW: € 11,98
Soudal Plinten en Profielen Kit Superkit om allerlei (MDF-)plinten en profielen mee te lijmen en kitten. Uitstekende aanvangstkleefkracht. ..
€ 11,50
Excl. BTW: € 9,50
Soudal Acryrub Afdichtkit Wit Voor het afkitten van naadjes bij het plaatsen van MDF Plinten.   ..
€ 5,50
Excl. BTW: € 4,55
Professionele Kitpistool Open kitpistool voor kokers tot 310ml Zeer zware uitvoering ..
€ 11,50
Excl. BTW: € 9,50
Realisatie WideM
Limmie's Vloerenservice. © 2018