Accessoires

 

Bij Limmie's Vloerenservice vindt u niet alleen een Laminaat of Houten vloer, maar ook alle bijbehorende producten. Of het nu gaat om een ondervloer of om plinten, maar ook onderhoudsproducten, schoonloopmatten, parketveren, viltglijders en deurstoppers.

 

Viltglijders (84)

Limmie's Vloerenservice heeft voor u een uitgebreid assortiment viltglijders samengesteld om uw vloer te beschermen tegen krassen. Onze viltglijders zijn te gebruiken voor o.a. stoelen met een houten poot, een metalen poot, of een buisframe en hebben een sterke viltlaag. Naast de viltglijders hebben we een grote collectie plakvilt, met standaard maten, of op maat te knippen vilt. U kunt dan elk meubelstuk voorzien van vilt. Heeft u geen passende glijder kunnen vinden, stuur dan een e-mail van uw wens, of foto van uw stoel, naar info@limmies.nl. We kunnen dan kijken of we via onze leveranciers een passende viltglijder kunnen aanbieden.


Parketveren (7)

Parketveren vanaf € 0,45 per stuk. De Parketveren zijn er in 2 modellen, de X en de W veren met een hoogte van 12, 16 of 20mm. Parketveren houden uw houten vloer die zwevend gelegd is op spanning. Hiermee is de kans op kieren tijdens het krimpen tot een minimum beperkt. Deze parketveren dienen aan de lange zijden van de vloer tussen de 30-50cm geplaatst te worden


Legbenodigdheden (5)

Legbenodigdheden

Alles wat u nodig heeft om uw Laminaat of Houten vloer te leggen.


Deurstoppers (4)

Deurstoppers worden op de vloer of aan de wand gemonteerd om de wand en/of de plint tegen beschadiging van deuren te beschermen. Limmie's Vloerenservice leverd vloer- en wanddeurstoppers in hout, zilver en RVS.


Schoonloopmat (7)

Ons assortiment schoonloopmatten is speciaal geselecteerd voor parket en uitstekend geschikt voor intensief gebruik. De matten zijn gemaakt van 100% polyamide, met een poolgewicht van 950 g/m2 en kunnen maar liefst 6 liter vocht per m2 opnemen. De matten zijn daarnaast zeer moeilijk brandbaar en voldoen aan brandveiligheidsklasse A2.


Rozetten (5)

Rozetten zijn er om een mooie afwerking te krijgen rondom uw verwarmingsbuizen. Rozetten zijn van massief hout.


Eyeleds (11)

De Eyeleds LED lampen gebruiken kwalitatief hoogstaande diodes, zijn ultra dun met een inbouwdiepte van 6.5mm en kunnen door de plug & play installatie eenvoudig in nagenoeg elk (vloer) oppervlak worden aangebracht zoals bijvoorbeeld tegels, natuursteen, laminaat, hardhout, vloerbedekking en overige.


Afwerklijsten (3)

Afwerklijsten zijn gemaakt van massieve houtsoorten die gelijk zijn aan de houtsoort van uw vloer. Afwerklijsten zijn er om uw vloer af te werken, de ruimte tussen de muur en uw vloer wordt hiermee afgewerkt. Onder de afwerklijsten kunt u bijvoorbeeld uw snoeren en/of bedrading wegwerken van uw radio of televisie.


MDF Plinten (8)

MDF [Medium density fiber board] is een stabiele plaat van samengeperst houtvezel voor binnengebruik. MDF is niet geschikt voor vochtige of natte omgevingen, aangezien het MDF dan opzwelt. MDF plinten worden wit gegrond geleverd en zijn dus overschilderbaar in elke gewenste kleur.


Profielen (24)

Profielen zijn absoluut onmisbaar als je de vloer tot in de puntjes wilt afwerken. Profielen worden onder andere gebruikt als afwerking bij een trap, uitsparing van een mat of als overgang van 2 vloeren. Profielen zijn er verschillende breedtes en lengtes, zowel zelfklevend als met schroef.


Schuur materiaal (2)

Voor zowel de doe-het-zelver als professionele vakman is er een uitgebreid assortiment schuur materiaal.


Realisatie WideM
Limmie's Vloerenservice. © 2018